2020 års kurs är flyttad till våren 2021, v21

Kära kollegor och kursanmälda,

Vi är alla smärtsamt medvetna om situationen i landet och som alla vet så råder numera en nationell återhållsamhet avseende möten och kurser.
Vi har idag fått veta att SFAI ställer in alla kurser och möten som genomförs i SFAI eller SFAI verksamheters regi fram till och med den 30/6.

Med tanke på utvecklingen i samhället och sjukvården är det oaktat detta nu väldigt osannolikt att någon av oss skulle kunna genomföra en kurs v 20. 
 
Att samla mer än 100 st läkare, föreläsare och instruktörer som i sina respektive organisationer upprätthåller kritisk beredskap och kompetens är helt enkelt inte försvarbart. Vi behövs dessutom allihop i våra roller i den kliniska verksamheten.

Vi har således tvingats fatta ett svårt beslut och kommer att flytta kursen till våren 2021, v21 (veckan efter ordinarie kurs 2021)
Gjorda anmälningar och kursplatser kvarstår. Glöm dock inte att avboka resor och hotellrum till vårens kurs!

Med stor sannolikhet har vi en jobbig tid framför oss. Det som vi alla hoppades inte skulle hända kanske nu gör det ändå. Ni är alla oerhört viktiga för att akut- och intensivvården skall fungera trots sannolika belastningar framöver. Var rädda om er, använd skyddsutrustning. Försök hålla er friska - ni behövs, nu mer än nånsin! 
Jag är samtidigt helt säker på att vi som individer och grupp kommer klara av de utmaningar vi möter nu på ett lysande vis och att när vi träffas igen kommer vi kunna vara stolta över våra insatser den här perioden.

Lycka till!

/Joacim 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln