Anmälan till 2020 års kurs öppen

2019 års kurs är nu fulltecknad men redan nu kan du säkra en plats till kursen 2020 som avhålls på vanlig plats i Göteborg v 20 11-15/5 2020. De senaste åren har vi sett att alltfler anmälningar sker mycket tidigt. Delvis beror säkert detta på de allt tidigare schemaläggningarna.
Tidigare kurser har konstant efterfrågat mer övningar tropts att vi hela tiden ökat andelen av dessa. För att ytterligare kunna fokusera på övningar och gruppaktiviteter har vi nu skrivit en kursbok som deltagarna får tillsänt sig i förväg. Vi kan då minska föreläsningsdelarna och ge plats för ändå fler övningar. Detta förutsätter förstås att alla läser boken och man bör vara förberedd på ett litet precoursetest första dagen.

Kursdeltagare har fortfarande möjlighet att boka boende i anslutning till kurslokalerna till ett rabatterat pris.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln